Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

START UP 

Ως Start up ορίζεται κάθε απαραίτητη ενέργεια για τον σχεδιασμό, την εκπαίδευση, την υλοποίηση και την αρχική λειτουργία κάθε νέας Επιχειρηματικής Δραστηριότητας μέχρι του σημείου απόδωσης κερδών ή και του σημείου επίτευξης επιχειρηματικού  στόχου.


                            START UP  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι σύγχρονες επιρηματικές δραστηριότητες προϋποθέτουν εξειδικευμένη εκπαίδευση με την δυνατότητα λειτουργίας της νέας επιχειρηματικής δραστηρότητας κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει την εμπέδωση των βασικών έννοιών του  αρχικού σχεδιασμού, την διαδικασία συνθηκών δημιουργίας της επιχειρηματικότητας, την διαδικασία ανάπτυξης και δυκτίωσης, την στρατηγική διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, την διαδικασία καθορισμού στόχων, την στρατηγική επίτευξης στόχων, και την διαχείριση σταθερής ανάπτυξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας.  




START UP & ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Η επιτυχία κάθε επιχειρηματικής δραστηριότας βασίζεται στην σωστή και έγκαιρη λήψη αποφάσεων. Η εκαπίδευση μέσα απο την διαδικασία της Βιωματικής εμπειρίας προσφέρει ακριβώς αυτή την απαραίτητη πλατφόρμα λήψης ορθών επιχειρηματικών αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει απλά ότι η εκπαίδευση δεν είναι θεωρητική αλλά απόλυτα πρακτική και οι εκπαιδευτές ουσιαστικά είναι οι ίδιοι επιτυχημένοι στην συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα και για τον λόγο αυτό μπορούν να καθοδηγήσουν και να εκπαιδεύσουν σωστά τους ενδιαδερόμενους σε κάτι που και οι ίδιοι επιχείρησαν και πέτυχαν.



 START UP  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΘΕΤΗΣΗ

Η σωστή στοχοθέτηση και ο καθορισμός προταιρεότητας των στόχων αποτελούν ενα απο τα σημαντικότερα σημεία της εκπαίδευσης αφού με τον τρόπο αυτό ελέγχεται άμεσα το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης αλλά και η αποτελεσματικότητα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.




ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ START UP  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι να βοηθήσει ουσιαστικά τον ενδιαφερόμενο να αποφύγει την "περιπλάνηση" στον δαίδαλο των αναγκών και προϋποθέσεων που απαιτούνται στην νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο στόχος που επιτυγχάνεται είναι να  περάσει ο εκπαιδευόμενος άμεσα, γρήγορα και χωρίς κανένα ρίσκο στην αποδοτική λειτουργία της νέας του επιχειρηματικής δραστηριότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: